Over ons

HTA Hendriks Teken- en Adviesburo opgericht in 1997, is een technische dienstverlening op het gebied van elektrotechniek en brandveiligheid, met name gespecialiseerd in adviseren en tekenen, in de breedste zin van het woord.

Voor elektrotechniek strekt ons werkgebied zich over de gehele linie van het project zoals: inventariseren, reviseren, onderhouden en beheren van de complete technische informatie.

Het begrip brandveiligheid is nog iets breder nl. van brandveiligheidsrapportage van een bouwwerk tot het aanvragen van een gebruiksvergunning met alles wat hier tussen zit, of hier mee te maken heeft.

Peter Hendriks

HTA is een onafhankelijk en kleinschalig technisch teken- en adviesburo. Door de flexibiliteit, brede ervaring en praktisch inzicht kunnen wij snel en adequaat tegemoet komen aan de wensen van de opdrachtgever.

Peter Hendriks is het gezicht achter HTA Hendriks Teken- en adviesburo. Peter is getrouwd met Simone en samen hebben ze drie kinderen, 2 dochters en een zoon. Ze wonen in Luyksgestel, Gemeente Bergeijk waar hij kantoor aan huis houdt.

Peter heeft ruim 23 jaar geleden HTA als eenmanszaak opgericht, nadat hij vanaf de middelbare school bij diverse  teken- en raadgevende adviesbureaus gewerkt heeft. Na ongeveer 16 jaar werken in loondienst was de tijd gekomen om in 2002, nadat hij eerst enkele jaren op parttime basis in de avonduren werkte, fulltime zijn energie in eigen onderneming te steken.

Na ruim 23 jaar is HTA nog altijd een kleine platte organisatie, waarbij kwaliteit en effectiviteit hoog in het vaandel staat. De communicatielijnen zijn kort en overzichtelijk, hierdoor ontstaat een flexibele, ontspannen en bovenal een constructieve relatie met de opdrachtgever, wat uiteraard zorgt voor een lage drempel en daardoor ook de nodige financiële voordelen oplevert! Wij staan voor kwaliteit en kwantiteit en door lage overhead kosten kunnen wij tekenwerk tegen aantrekkelijke tarieven verzorgen.

Neem contact met ons op

Telefoon: 0497 556 881
Mobiel: 0622 378 823
info@buro-hta.nl
Mozekesweg 13
5575 XL Luyksgestel

logo Stabiplan

Wij werken met: StabiCAD for AutoCAD en StabiCAD for Revit

logo Autodesk
Scroll naar boven